KALENDARI I TREGTIMIT

Festat kombëtare

 

01.01.2022 Festat e Vitit të Ri*
02.01.2022 Festat e Vitit të Ri*
14.03.2022
Dita e Verës
22.03.2022
Dita e Nevruzit
17.04.2022
E diela e Pashkëve Katolike*
24.04.2022
E diela e Pashkëve Ortodokse*
01.05.2022
Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve*
02.05.2022
Dita e Bajramit të Madh**
09.11.2022
Dita e Kurban Bajramit**
05.09.2022
Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
28.11.2022
Dita Flamurit dhe e Pavarësisë*
29.11.2022
Dita e Çlirimit*
08.12.2022
Dita Kombëtare e Rinisë
25.12.2022
Krishtlindjet*

*Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë).
**Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Festat kombëtare